Kegel Exercise

anal relaxants and anal easing is precies WAAR vrouwen willen dat je ejaculeert tijdens seks
https: //www.youtube.com/watch? v = LXbNVOW4oTI

urethral sounds =” 252px “alt =” Kegel Oefening “/> Ze kunnen zelfs verbeteren uw orgasmen. Ja. Onderzoek toont dat Kegel workouts (een vrijwillige samentrekking van het bekken vloeren spierweefsel ) effectief zijn in het adresseren issues zoals urine-incontinentie en bekkenorgaanverzakking wanneer ze zijn uitgevoerd in voldoende hoeveelheden .
Deze spierweefsel assist de bekkenorganen, inclusief de blaas, de baarmoeder, de dunne darm en het rectum. Regelmatige Kegel trein gedurende zwanger zijn en nadat u bevalling kan helpen verbeteren en houd uw blaas en darm beheer door de toename / groei van de kracht , uithoudingsvermogen, en juist bedienen van die noodzakelijk spierweefsel .
How To Feel Confident In BedMemorial Sloan Kettering Cancer Center, Pelvic Floor Muscle (Kegel) Oefeningen voor vrouwen om de seksuele gezondheid te verbeteren, oktober 2014. Er zijn ook eenheden bekend als vaginaal sporters die claim om u te helpen het bekken vloer spieren isoleren of voor u werken. Sommige zijn gevormd zoals kegels en worden op hun plaats gehouden in je vagina door je gespannen spieren . Anderen bieden elektrische stimulatie van de spieren . Hoewel ze zou kunnen zijn leuk om poging , er is geen bewijs dat ze werken beter dan het samentrekken van de spierweefsels alleen ( in werkelijkheid hebben sommige studies ze gevonden veel minder efficiƫnt).
Werk tot 10 tot vijftien herhalingen elke keer dat u oefent . Gebruik het oefenlogboek onder om