The Best Lube To Use For Your Favorite Kind Of Sex

prezervative
https: //www.youtube.com/watch? v = HpfzptOQO44

 Cel mai bun lubrifiant pentru a-ți folosi tipul preferat de Sex Deoarece s-ar putea se solidifica în chilly climă, you have to căldură în brațele înainte îți dai lucruri să îți ducă … un lucru să să iei conturi în special în aceste luni mai reci. Încercați acest lucru best – vinderea versiunea pe fifty shades of grey 1 decide unul pe TJoes-ul tău local (fără pete pe aceste foi de mătase!) Este fortificat cu aloe vera pentru a te asigura că ești păstrat hidratat mai mult timp.
La fel ca vaselina și diferite uleiuri (de exemplu, ulei de alun), uleiuri pe bază de pe bază de cea mai mare parte nu sunt compatibile cu prezervative deoarece ele le fac poroase, care este capabil să le facă mult mai puțin sigur și mai mult predispus la despărțire. Ele modifică, de asemenea, pH-ul și bacteriile nivelurile ale dvs. părți , care jeleu curbat impermeabil, jeleu anal, cu ventuză ar putea plumb pentru a rezulta infecții. Asigurați-vă că anumit lube-ul dvs. este adecvat împreună cu dvs. împreună cu jucăria dvs. Lubrifianții pe bază de silicon pe bază de cea mai mare parte pot răni siliconul jucăriei tale, așa că mergi pentru apă- bazat în principal pentru a fi sigur . Nu există nicio comună regulă cu privire la cât de mult mult lube trebuie să folosiți.
Dacă un lubrifiant cu conservanți robust ucide lactobacilii, porțile spre vagin sunt lăsate nepăzite; pH crește și nesănătoase bacterii înfundă și preia, cauzând infecții cu infecții precum B.V. și infecții cu drojdie [15]. Dacă aveți experiență vreo ardere în tot, încercați lube, care nu au pH intervale.
Astroglida este bazată pe apă bazată mai ales , prezervativ adecvat și super alunecos. Sistemul JO este gândit pentru textura sa mătăsoasă și lungă rezistență.
Fiind pe partea mai subțire facet, necesită o oarecare reaplicare în timpul jocul butonului, vulnerabile la infecții cu drojdie. Stai departe de lubrifianți cu glicerină.
Cu toate acestea, în contrast cu apă- bazată mai ales lubrifianți, siliconul type nu este destul de corect ca ușor a curăța în sus. Cei care nu-i place lubrifiantul pe bază de silicon bazat în principal bazează că folosind le este la fel ca având motor uleiul slathered in parts , while alții înjură prin el. Acest tradițional apă- bazat în principal lube este acolo la majoritatea medicamentelor magazine și oferă cel mai bun confort pentru delicat piele . Este eliberat de zahăr și drojdie și este actul sexual -trăcut prietenos .
Țesutul rectal este în plus fragil decât țesutul vaginal. Sexy Lingeriekheper games reduce frecarea și abraziunea mai mare decât o subțire. christmas lingerie afară de asta, nu există linii directoare despre consecvență.
nmc ltd în interiorul bucătăriei, de exemplu, uleiul de nucă de cocos nu poate fi folosit cu un prezervativ. favorit posibilitate pentru un lubrifiant pe bază de apă bazat în principal este lubrifiantul JO Naturalove Organic.
Umiditatea adăugată poate reduce secvența orice fricțiune sau disconfort și assist îmbunătățirea excitării. Fii liberal atunci când aplicând silicon hibrid sliquid și pe bază de apă sex lube 255ml pentru ca vulva și vaginul dvs. să fie suficient umed